Tilbakemeldinger

TILBAKEMELDINGER FRA VÅRE KUNDER

Les hva våre kunder har erfart ved å bruke tjenester fra oss og legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har hatt oss i selskapet ditt eller vært gjest i noen av selskapene vi har servert i.


Vi jobber hele tiden for å bli bedre og setter stor pris på tilbakemeldingene vi får!

Tusen takk til to fantastisk trivelige, hjelpsomme og dyktige bartendere som kom til Lyseren i Spydeberg - helt fra Stavanger😍🙏Vi er takknemlig vertskap for 70 gjester som storkoste seg med super bar og smakfulle drinker.😘👍👏😘 De har våre beste anbefalinger👍😍🙏

Turid Fluge Svenneby - Eier, Svenneby Sag og Høvleri as


Tusen takk for et fantastisk bidrag til mitt 40års lag i hagen min. Marius og bartenderutleie overholdt alle avtaler, lagde fantastiske drinker og i tillegg var han kjempehyggelig!

Anbefales på det varmeste!

Marika, Bærum 


Vi hadde arrangement for ansatte på Maxi ca 150 personer. Bartenderne gjennomførte jobben sin med stor bravur, fra begynnelse til slutt! De var smilende, kompetente og hjelpsomme. Anbefaler de på det varmeste, terningkast 6. Vi kommer til å bruke de igjen.

Magnhild Egeland - Senterleder Maxi Sandnes, Sandnes


Vi er strålende fornøyde med Bartenderutleie og booker dem gjerne igjen.
God dialog, god service, godt samarbeid.
Terningkast 6.

Cathrine Brochmann - Kundeansvarlig, BKT Bredbånd og Kabel TV, Oslo


Vi hadde en firmafest for ca 50 stykk. Bartenderutleie stilte med bar, personale, glass, tilbehør og garnityr.

Var verdt hver eneste krone. Det løftet hele festen, sikret en ufattelig god stemning, samt at Bartenderutleie hadde en meget profesjonell og fleksibel tilnærming som gjorde det enda bedre.

10/10 - anbefales på det varmeste!

Christoffer Røssevold - DSV, Lillestrøm 


Vi hadde to bartendere fra Bartenderutleie på vårt julebord, og var veldig fornøyd med deres innsats. De hadde gode innspill til meny og opplegg, kom til avtalt tid, og hadde full kontroll på serveringen hele kvelden. Anbefales.

Øyvind Bjørnstad - Advokat, Oslo


Vi leide inn Bartenderutleie til vårt julebord. Vi er veldig fornøyde med profesjonelle ansatte og gode drinker. Anbefales!

Ida Sjøvold - Aspire Brands, Fredrikstad


Vi hadde 3 gutter fra Bartenderutleie under arrangementet Hellbillies på Heimebane 3 august. Gutta hadde ansvar for å styre baren med innleide dugnadsfolk og hjalp i tillegg med planlegging i forkant. De ble en suksess. Pluktoppfyllende, serviceinnstilte og ikke minst superdyktige folk. Kommer garantert til å sende inn bestilling til andre oppdrag. Stor takk til Marius, Remi og Roald.

Ranveig Haugen - Daglig Leder, Hallingdal Feriepark


Vi feiret kona`s runde dag. Med innleid bartender fra bartenderutleie så ble det en avslappet og hyggelig kveld for oss som arrangører. Veldig godt planlagt og god service til alle gjestene utover kvelden. Vi vil anbefale dere på det sterkeste !!

Øyvind Hebnes, Finnøy (Rogaland)


Vi brukte Bartenderutleie til en 50-årsfeiring.

Superfornøyd med både planlegging og gjennomføring av bar på festen.

Gjestene var veldig fornøyd :-)

Anne Helen Flørenæs, Stavanger


Vi använde oss av Bartenderutleie till vårat julbord som vi hade i våra lokaler. Vi var jätte nöjda på alla sätt. Satte upp en fancy bar, som dom tog med seg när dom var färdiga,så dom som skulle vaske kunde göra det;-) Så allt var rent och fint på måndagen.

God service och smaskiga drinkar:-)

Kan absolut rekomenderas:)

Marlene Grønnevik - TRY Reklamebyrå AS, Oslo


Vi brukte Bartenderutleie til vår bryllupsfest på nyttårsaften 31.12.17 og ble kjempe fornøyde. Vi hadde ca. 80 gjester, og de utarbeidet en spennende barmeny utifra våre ønsker. Stilte godt forberedt med alt av utstyr og ingredienser, samt leverte strålende service til våre gjester og oss. Profesjonelle fra første kontakt og veldig ryddige i fra start til slutt. Vi kan virkelig anbefale Bartenderutleie.^¨

Trine Stefferud, Oslo


Vi valgte å bruke Bartenderutleie til vårt bryllup med 160 gjester. Vi var superfornøyde med våre 2 bartendere for kvelden og de leverte både smakfulle drinker og kjapp og god service med et smil! Vi kan trygt anbefale å bruke Bartenderutleie.no!! :)

Asgeir og Elizabeth Austdal Paulen, Stavanger


Vi hadde Marius og Roald som bartendere under bryllupet vårt 29.07.2017 med ca 110 gjester. Vi fikk fra første henvendelse en fantastisk oppfølging. Servicenivået må klassifiseres som extraordinært. De stilte med 2 meget profesjonelle, raske og handlekraftige bartendere, råvarer og blandevann, glass, is og 2 meget stilfulle barer. De var godt forberedt i planleggingen og anbefalte en meny basert på det vi allerede hadde i vårt barskap, en meny som ble meget godt mottatt av gjestene våre. Dersom du ønsker noen som vet hva de driver med og ønsker å ikke måtte bekymre deg er dette gutta å prate med. Trenger vell ikke si at kvelden ble en brakende success! Vi anbefaler Bartenderutleie på det sterkeste uavhengig av str på arrangement du skal ha! Takk for hjelpen!!

Lars-Jørgen og Lene Ruså Solvi, Stavanger


Bartenderutleie hjalp oss med å bemanne pianobaren i forbindelse med julebordsesongen 2016. Proffe folk som var positive, serviceinnstilte og lette å jobbe med

Geir Sølve Hebnes Sleveland - Direktør, Grand Hotell Egersund 


Anbefales på det varmeste! Både hjelp til forberedelser og baren på selve festen var helt topp. Satte prikken over i'en i min 40 årsdag

Silje H. Padøy, Stavanger


Når krisen har vært ute og vi har manglet folk, har bartenderutleie vært gode og ha. De har alltid stilt på kort varsel og mannskapet vi har fått levert har vært flinke og pliktoppfyllende. Bartenderutleie.no kan anbefales.

John Tolleshaug - Skallstøperiet bar & diskotek, Jørpeland (Rogaland)


I anledning min 40 års feiring i juni 2015 tok jeg kontakt med Marius hos Bartenderutleie for at festen skulle bli avslappende for verten (meg) der jeg da kunne slappe av med mine gjester og nyte kvelden til fulle. Min erfaring med Marius og hans selskap var strålende og ble i tillegg bedre en jeg håper på... Møtet i forkant hjemme la grunnlag for en super gjennomføring der eksakt handleliste ble laget ut i fra behov, samt mange gode innspill og råd for kvelden. Marius var en veldig dyktig bartender som lagde drinker med høyt nivå!!! I tillegg bidro han med godt humør og ryddet i mellom drinkemixing! Jeg må få anbefale Marius og Bartenderutleie på det sterkeste til deg som tenker på å leie denne tjenesten for en vellykket hjemmefest... 😉 Takk Marius!!!

Frank Hauge, Stavanger


Kan anbefales på det sterkeste. hadde en dyktig, blid og hyggelig bartender i min 60årsdag.

Gro Bødtker Halås, Bergen

Send oss din tilbakemelding her!